Samstag, 14. September 2013

Bevindelijk toeëigening van het heil-Wat is het? - Zombies!

Dergelijke ZOMBIES zijn niet natuurlijk, maar er zijn zeker mensen in de Bijbel die eigenlijk dood zijn, maar het extern maken een levendige indruk. Jezus zei eens tegen een jongeman die alleen maar willen om zijn vader te snel te begraven voordat hij verhuist met Jezus:
Het eerste contact met ZOMBIES?

Mt 08:22 Maar Jezus zeide tot hem: Volg Mij, en laat de doden hun doden begraven!
Als jonge man is niet van plan om zijn vader te begraven in huis, maar Jezus volgen. En Jezus zei: "De doden zijn nog steeds de doden begraven!" Hoe worden begraven omdat de DEAD DEAD? De doden zijn hier mensen die Jezus niet volgen. Mensen die niet de vergeving van de zonden die niet leven met God na Jezus 'idee al dood.' Hebben ervaren

Had ze geleerd dat het Bureau heeft geen bevoegdheid om mensen praten in de hemel,
of wegzusprechen uit de hel, dus helaas was finaliseren van een mollycoddling, waar
iedereen nog kon bekeren kon wederom geboren worden of zelfs zou kunnen afvallen.
De zombies van deze leer ik elke dag ontmoet die denken dat ze weten dat op basis van kennis van de Bijbel, hoe het gaat!
Wa s we vertegenwoordigen d uit ?
Mensen die bang zijn voor de Heilige Geest te hebben gelasterd. Mensen die hun trots heil verkondigen, ect hun geloof. zal het resultaat zijn?
Zoals dit: En dit is niet goed voelt, als men bedenkt, voor welke dingen "commerciële kwaliteit" van een verblijf wordt bedreigd in de hel - bijvoorbeeld wanneer afval uit Glauben.Beispiel: Mr X begint meer en meer naar de christelijke twijfelende geloof, leest veel boeken, denken, en uiteindelijk komt tot de conclusie: er is waarschijnlijk geen God, en zo ja, kan ik hem niet herkennen in ieder geval. Bovendien is de heer X is niet alleen een monster. Zijn medewerkers waarderen hem als een rechtvaardige en vriendelijke baas, hij schenkt (zonder grote praat over) voor allerlei goede doelen, niet schaamteloos bedrogen zijn zakenpartners, etc. - alleen: hij gewoon niet meer in God gelooft. Uiteindelijk komt hij slenteren langs bij een kerk bij het ​​verlaten hem vallen van de toren dakpannen flitste in de hel. Hij is daar onderworpen aan unausdenklichen folteringen, tegen alle kwellingen van Auschwitz of de Goelag Archipel zijn nog steeds de zuiverste zomer (is tenminste vertelde ons). En niet een miezerig paar jaar (zoals in Auschwitz), niet 1000 jaar, niet een miljoen jaar niet een miljard jaar - maar voor altijd.Barth had een goed gesprek met Billy Graham in Basel in 1960. De twee theologen scheen verblindend om het gesprek in Barth begrijpen. Maar dan Karl Barth avond ging naar het stadion St. Jakob, waar Graham geëvangeliseerd. Er was "Ik heb alleen maar geschokt," bekende hij achteraf. Graham "zag eruit als een gek, en wat hij bezorgd was zeker niet het evangelie .... Het was een pistool schieten ... De prediking van de wet was geen blijde boodschap." Die hem heeft, de grote theoloog van een objectieve verzoening theologie afgeweerd. Hij, de extra nos onlangs benadrukte heil heeft op de vraag wanneer hij had bekeerd, omdat, antwoordde: "2000 jaar geleden op Golgotha" Basta. Conversie is voor hem een draai van 360 °, niet 180 °. bevindelijke toeëigening van het heil uiteindelijk liet hem diep alien.
Hij wist dat de zekering van hun eigen staat van genade of de zekerheid van verlossing door werken is egoïstisch en leidt tot wanhoop . Hoewel de werken kregen religieuze namen en acties uitgedrukt. Ze waren het werk van de mens!
Dit is omdat Romeinen 3 , 11 is er geen begrip, niemand God zoekt; 12 Allen zijn afgeweken, tezamen zijn zij onrendabel geworden, er is niemand die goed doet, zelfs niet een! 13 Hun keel is een open graf, met hun tongen ze bedriegen; slangenvenijn is onder hun lippen.
En wij heidenen of christenen moeten ons niet daar te houden voor meer: ​​Romeinen 3 9 Wat dan? We hebben een aantal van tevoren? Helemaal niets! Want we hebben eerder beiden Joden en Grieken, dat zij allen onder de zonde, geladen  10 Gelijk geschreven is: "Er is niemand rechtvaardig, ook niet een vor2000Jahren-9min44.mp3 downloaden of luister online! Niemand kan worden omgezet! Niemand kan bekeren! Ook jij en ik niet. Hij deed, Jezus Christus, 2000 jaar geleden!Er is noch een vliegende start voor goede werken, noch een eigen bijdrage in termen van genade.
Zoals reeds vermeld:

Lees ook: "genade leidt tot geen brug" ZOMBIE! 

gelezen en verlost door Jezus Christus!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen