Freitag, 11. Juli 2014

Ruth's geloof! en spirituele achtergrond

Ruth's geloof! Gezien de bijbel lezen, of een ander boek, de historische en spirituele achtergrond van de auteur moet worden opgemerkt. De teksten en brieven van de Bijbel zijn inderdaad gericht op specifieke ontvangers.
En aangezien ik uit de veronderstelling gebruikelijke rituelen van het land, zitten bij wet gedrag te bespreken in de poort , je schoenen uit als een handtekening, en als je een land koopt, je de vrouw gekocht. (Zie Ruth K. 4)

Bijvoorbeeld, een huwelijk boek.
uit hoe de relatie gaat, het is een historische en een geestelijke achtergrond.
Voorbeeld van een ontmoeting hier in Duitsland! 2 personen groeide in hetzelfde land in verschillende steden. Dan ontmoeten ze elkaar. De
  • emotioneel historische achtergrond wordt verliefd op een vergadering!
  •  
  • De geestelijke achtergrond, de basis van het huwelijk is de liefde.
For Love, de mens niets! Hij stemde toe, en weet nu getrouwd, ze nog steeds niet de gevolgen over het hoofd!
Er is een grap: Van Ernst was leuk. Ernst is nu vijf jaar oud.
Ruth 2:10-12 Ruth Boaz is al hier geneigd. Maar hij is ook het principe van het woord van God te zijn 


uitverkoren volk.
. Met haar act en conversie Ruth kreeg niet voor Boas onder het Woord van God vond de afwijzing van Moab , (5.mose 23,4-6), maar onder het woord om wapens te leveren met wat zijn de velden voor de armen moet worden overgelaten. (3.Mose 19,9.10).

Voor m mate iets over Ruth's vertrouwen e ! Ruth's geloof! Heel vaak een die berust geloof en loyaliteit kan worden genomen voor een voorbeeld voor ons luisteren.
echter trouw en loyaliteit, die waarheid ontstaat Sola Gracia.
En alleen de solver, Verlosser er is een mens in het kindschap Gods door Zijn verkiezing!
Man van het oude verbond en het nieuwe verbond behoort niet tot het volk van God vanwege zijn geloof of loyaliteit, of toewijding. : Maar alleen van de verkiezing door Gods genade
Meerdere malen, de Ruth is beloofd: "Gezegend zijt gij van de Heer"
De Moabieten ook kennen van de God van de Israëlieten. Ruth is omgebouwd door de god van de Moabieten weg, in de richting van de God van hun moeder.

Ze is nog niet omgezet in een Redder uit hun situatie. 

Dan zouden ze beter zijn gegaan om terug Moab. Het is door anderen omgezet in hun dood, zeker de levering was niet, zelfs als het land weer brood. En Ruth heeft het eerst omgezet in een God boven relatie wordt gedefinieerd. Liefdeverhouding met Naomi, en ook om een ​​God die wil bemind te worden.

Elimelech heeft het andersom gedaan. Het nut ligt in de komende, Elimelich verlaat omwille van het verstrekken van zijn verkiezing als Gods volk.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen