Donnerstag, 24. Juli 2014

ik heb mezelf gescheiden van God - Een leven met Jezus over het leven van Jezus Christus!

Een leven met Jezus over het leven van Jezus Christus!


De eerste helft van mijn totale tijd een gelovige te zijn vandaag ging als volgt:  

God spreekt tot mij op verschillende kanalen. Door Zijn Woord (de Bijbel). Door Zijn Geest (rechtstreeks). Bij mensen (ongelovigen als siblings) via situaties (bijvoorbeeld door de bouw van een situatie). Bovendien, God voert zijn gedachten mijn gedachten (ossen). Dit is geen theoretische, maar alles al gedaan.
Hoe is dat voor u?

     Dan heb ik alles terug gegeven. Zekerheid van redding, hoor zijn stem, leiderschap zoals:
En ik heb mezelf gescheiden van de God die naar mij spreekt. Ik kreeg de meest verbazingwekkende voorspellingen en ervaren! Dringend behoefte was ik in concreet.


Wat miste ik niet wist. Er was iets mis! En uitspraken als Ken de Auteur van de Bijbel zelf, heb ik gedaan op de weg als een straat prediker, charge de mission. maken van deze ervaring was aan het begin van het hoogtepunt van mijn leven. ding waarheden in de Bijbel was onze (christelijke metallic Gemeenschap ) ons dagelijks brood. Dag en nacht knokkels aan de wil van God te zoeken, om zijn koninkrijk te zoeken, authentiek te zijn, vergeving Ready, toegewijd.


Totdat ik besefte dat er iets mis is! Om het comfort te hebben wanneer je het nodig hebt was van vitaal belang in de situatie. En toch besefte ik dat al deze dingen in het mysterie van wat de Vader heeft, loopt over! Daarom zijn deze harde geleid, worden (waargenomen door mij zo) met een verklaring vorm, omdat ze vaak eerst afgedaan als onbegrijpelijk. En vandaag weet ik nog steeds mensen uit de voormalige gemeenschap die lastig vast te zitten in daar en kan niet begrijpen hoe ze zijn nog zo zeer gedreven en haar zo heel veel over het leven van Jezus Christus actief leven met Jezus over.


                              Hoe is dat voor u?                                                                        

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen